Let's talk beauty

styrk-og-reparer-dit-hr-med-professionel-hrpl

Styrk og reparer dit hår med professionel hårpleje. Sig farvel til livløst hår! 👋

Mange i Norden kan opleve, at håret bliver slidt på grund af varmestyling, kemiske behandlinger og klimatiske forhold. Med korrekt pleje kan du beskytte håret mod slid og skade. Disse 5 udvalgte produkter reparerer alle typer af beskadiget hår, så håret fremstår sundt. Find dit redningsprodukt her!

Læs hele indlægget
Giv huden næring og fugt med mandelserien fra L'Occitane 💛

Forkæl din hud med næring og fugt med mandelserien fra L'Occitane! 💛

Det hele startede på markederne i Provence. Med kun en destillation, en lille lastbil og en solid viden om planter, begyndte den 23-årige Olivier Baussan at destillere og sælge æteriske olier af rosmarin på de lokale markeder. Inspireret af det område, han voksede op i, udvidede han sin produktion fra olier til sæber og cremer med ønsket om at fremme naturlig skønhed over hele verden. 🌎L'Occitane anvender naturlige hovedingredienser, som udgør kernen af deres produkter: Mandel, Shea, Verbena og Lavendel.

Læs mere
tiktok-trend--everything-shower-hvad-er-det-o

TikTok Trend 🚨 Everything shower: Hvad er det, og hvorfor gøre det?

I øjeblikket har hashtagget #everythingshower faktisk over 700 millioner visninger på TikTok. Du har måske bemærket trenden 'Everything shower' på TikTok, men ikke brugt så meget tid på at finde ud af, hvad det faktisk er. Vi har samlet trinnene og giver dig et overblik ⭐️

Læs mere
Fra vinter til forår! Sådan tilpasser du din hudplejerutine!

Fra vinter til forår! Sådan tilpasser du din hudplejerutine!

Med de iskolde temperaturer fra vinteren på vej ud og de lysere forårsdage på vej ind, er det tid til at skifte de tunge vinterfavoritter ud med lettere alternativer i din hudplejerutine. Her er nogle tips til en forårsklar opdatering af din hudpleje 🌺

Læs mere
Steriliser g rengør sutter

Sådan steriliserer du sutter i BIBS sutteboks ☁️

BIBS opbevaringsæske er et multifunktionelt produkt, der ikke kun kan bruges til opbevaring af sutter, når du er på farten, men også som sterilisationsboks.

Læs mere
Opdag Jean Paul Gaultiers parfumer

Opdag Jean Paul Gaultier

Fra gate til catwalken og modeshowet til dufte har Jean Paul Gaultier siden 1976 skabt uortodoks haute couture sammen med sin egen ekstraordinære skæbne. Hans historie er historien om en forstadsungdom, der blev en af sin tids største modedesignere. Giv plads til det spektakulære!

Læs hele indlægget
Få strålende hud med Ole Henriksens Glow Cycle - En effektiv og enkel hudplejerutine, der nærer din

Få strålende hud med Ole Henriksens Glow Cycle - En effektiv og enkel hudplejerutine ✨

Glow Cycle er en simpel, dog effektiv, hudplejerutine, med rødder i Ole Henriksens filosofi om eksfoliering og fornyelse. Baseret på årtiers klinisk ekspertise, er det en daglig rutine der kan transformere huden med aktive og virksomme formler. Brighten, Strengthen, Renew og så Repeat for synlige og strålende resultater. 💫

Læs mere
Sådan plejer du dine negle

Sådan plejer du dine negle 💅

Nøglen til den perfekte manicure er velplejende og stærke negle 💅. Særligt i vinterperioden bliver vores negle påvirket af det kolde vejr og kan let føles tørre og svage. Læs med her for 3 trin til den perfekte winter-rescue nail care guide, som kan bidrage til velplejede, flotte og stærke negle.

Læs mere
beskyt-huden-i-solen-solcreme-guide

Den store solcremesguide ☀️

Det gode vejr er godt på vej ☀️ Det betyder også øget soleksponering, hvilket kan udsætte hud og krop for skadelige UV-stråler. Husk, at en ændring i hudens farve som følge af solbadning kan indikere skade på huden. For en sikker og dybbrun kulør, overvej at bruge solbeskyttelsesprodukter.

Læs hele indlægget
4 ikoniske halloween nail art looks du skal prøve på

4 ikoniske halloween nail art looks du skal prøve på

Er du klar til at give dine negle et 👻 uhyggeligt look 👻 ? Her er fire ikoniske Halloween-neglelooks fra Essie, som du bare skal prøve! 💅 Gør dine negle klar til Halloween festen! 🕷️🦇

Læs mere
Hvilket Nioxin System Kit passer til mig?

Hvilket Nioxin System Kit passer til mig?

Hårtab kan skyldes forskellige faktorer, så der findes naturligvis ikke en "one size fits all"-behandling, der vil være effektiv for alle. Derfor har Nioxin udviklet System Kits, der tackler forskellige hårproblemer og hjælper håret i forskellige stadier af hårtab og tyndt hår.

Læs mere
exuviance

Opdag hemmeligheden bag smuk hud med Exuviance's patenterede ingredienser 💖

Udforsk Exuviance's revolutionerende patenterede ingredienser! Exuviance blev skabt af globalt anerkendte pionerer inden for klinisk hudpleje, som har stået bag vigtige opdagelser såsom AHA og PHA-syre, og som nu har over 100 patenter på innovative hudplejeingredienser. Produkterne er udviklet ud fra en dyb forståelse af, hvordan huden fungerer på molekylært niveau. De består af vores egne og andre veldokumenterede ingredienser, som alle er nøje udvalgt for at opnå synlige resultater.

Læs mere
Disse trender på TikTok

Disse trender på TikTok! 💫

Fra den megapopulære app TikTok får vi inspiration til både trends og mode fra hele verden. Når vi scroller, får vi mere og mere content op fra skønhedsuniverset i appen. Her kan du læse om nogle produkter, som virkelig har fået en plads i spotlightet!

Læs mere
Hvilken Retinol skal du vælge? Din ultimative guide til alder og hudtype

Hvilken retinol passer til din alder? Din ultimative guide 🌟

Retinol er en velkendt og kraftfuld hudplejeingrediens, men ikke alle retinolprodukter er ens. Det, der passer til en i 20'erne, passer ikke nødvendigvis til en i 40'erne eller 50'erne. Din alder bør vejlede dig til den perfekte retinoltype til din hudplejerutine. ✨

Læs hele indlægget
De bedste (og værste) skønhedstendenser i 2023?

De bedste (og værste) skønhedstendenser i 2023?

Vi kigger ind i krystalkuglen og spår årets bedste skønhedstrends. Spoiler-alert: De tidlige 00'er gør et spektakulært comeback! Uanset om du rider på toppen af ​​modebølgen, eller du kan lide tidløs stil, er det altid sjovt at forudsige det nye års skønhedstrends. 🔮 Måske finder du dit nye yndlingslook eller har lovet at holde dig væk fra alle de comeback-trends, du overdoserede i begyndelsen af ​​00'erne? 😅 Er vores forudsigelser rigtige? Det vil tiden vise!

Læs mere
kunstige vipper

SÅDAN SÆTTER DU KUNSTIGE VIPPER PÅ | Tips fra Cocopanda

Når du skal vælge kunstige vipper, er det en god idé at tænke over, hvilket look du ønsker. Fyldige vipper, længere vipper, naturlige vipper, dramatiske vipper osv.

Læs mere