Behandling af personoplysninger

Når du bruger Cocopanda.dk vil det behandles personoplysninger om dig. Vi er optaget af at håndtere dine personoplysninger på en tryg og sikker måde. Nedenfor finder du derfor information om personoplysninger som samles ind og hvordan personoplysningerne behandles, samt dine rettigheder knyttet til behandlingen af personoplysningerne.

Behandlingsansvarlig for personoplysningerne vi behandler er Cocopanda.dk AS ved Espen Wetrhus, som kan kontaktes på e-mail [email protected]. Cocopanda.dk kan kontaktes for alle spørgsmål du måtte have om behandling af dine personoplysningerne. Dette gøres enklest via "Min side" på vores webside.

Når der bruges "vi", "vores" eller "os" nedenfor, menes der Cocopanda.dk AS.

Formålet, samt grundlaget, for at behandle alle personoplysninger om dig er for at forbedre vores tjenester, samt – dersom du vælger at bestille varer fra websiden – at opfylde vores aftale med dig, jf. GDPR artikel 6 nr. 1 punkt b). I tillæg er vi pålagt at opbevare en del information i forbindelse med regnskabsføring, afgifts håndtering og eventuel garanti- og returhåndtering, artikel 6 nr. 1 punkt c). Som fremgår nedenfor, behandler vi også oplysninger med grundlag i dit samtykke, iht. artikel 6 nr. 1 punkt a).

Personoplysninger som samles ind og behandles

Personoplysninger som samles ind og behandles kan deles i to kategorier:

  1. Information du giver os.
  2. Information vi får når du bruger vores tjenester.

A. Information du vælger at give os

Dersom du vælger at handle hos os vil vi samle ind og lagre de informationer du giver os. Det vil være:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse som vi benytter for kommunikation relateret til din ordre/dit kundeforhold
  • Dit telefonnummer som vi benytter for kommunikation relateret til din ordre/ditt kundeforhold
  • Din adresse, hvor vi vil sende eventuelle bestillinger
  • Kontonummer (dersom du har registreret det) for udbetaling af evt. tilgodehavende
  • Fødselsdato

Det er information som er frivillig at give fra sig, men som vil være nødvendig for at bruge eller bestille fra websiden, og som derfor er en forudsætning at du afgiver dersom du vil handle hos Cocopanda.dk.

Når du handler på Cocopanda.dk samler vi ind og opbevarer navn, adresse, e-mailadresse og mobilnummer. Det er information vi trænger for at levere varerne til dig, samt kontakte dig om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er desuden pålagt at opbevare denne informationer i forbindelse med regnskabsføring, afgifts håndtering og eventuel garanti- og returhåndtering. Denne historik slettes når formålet med behandlingen er ophørt, og er også tilgængelig for dig på "Min side". Vi opbevarer af sikkerhedshensyn også IP-adressen som er benyttet for at registrere bestillingen.

Af sikkerhedshensyn sletter vi registreret kontonummer 3 måneder efter at formålet med opbevaring af det er indfri. Kreditkortnumre opbevares ikke hos os, men hos vores betalingspartner NETS. Det er for at sikre effektiv håndtering af eventuelle problemer med belastning, afbestilling af reservation og kreditering.

Dersom du kontakter kundeservice eller kommunicerer med os på andre måder, samler vi ind de informationer du giver fra dig i forbindelse med kontakten. Dette vil være følgende information:

  • Dit navn
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer
  • Ordrenummer

Informationen du giver fra dig vil kunne blive brugt i vores interne testrutiner for vores IT-systemerne. Det er tester vi udfører for at sikre at vores systemerne fungerer og har den grad af sikkerhed som de skal.

B. Information vi får når du bruger vores tjenester

Når du bruger vores websider samler vi ind og opbevarer logdata om ændringer gjort på din kundeprofil (f.eks. ændring af adresse, telefonnr. o.l.), samt hvilke kategorier og produkter du klikker eller søger på. Det er for at kunne spore relevante ændringer, samt lære hvad vores kunder er optaget af og dermed være i stand til at forbedre vores produktudvalg og vores tilbud. De informationer benyttes også for at kunne gøre det mulig at vise dig relaterede produkter eller sende dig relaterede tilbud (dersom du eksplicit har bedt om det). Informationer benyttes også for at producere trafikstatistikker for bl.a. kapacitetsplanlægning.

Som flere andre elektroniske tjenester bruger vi informationskapsler og lignende teknologi ("cookies") for at samle ind information om aktivitet, browser og enhed. Klik her for mere information.

Kontrol over dine informationer

For at du skal have kontrol over dine personoplysninger, vil du have tilgang til følgende værktøj:

Tilgang til personoplysninger (adgang) og opdateringer. Du vil have tilgang til det væsentlige af personoplysninger som behandles om dig ved at oprette bruger på websiden, og du kan da også opdatere/korrigere oplysningerne. Information som ikke er tilgængelig på "min side", eller dersom du ikke ønsker at oprette bruger, kan du få tilgang til oplysningerne ved at oprette en kundesag via "min side" på vores webside. Kundeservice hos os vil da gøre tilgængelig dine oplysninger som ligger lagret på din profil og du vil modtage en bekræftelse på e-mail når oplysningerne vil være tilgængelig for dig. Disse vil du da kunne hente ud ved at logge ind på "Min side".

Tilbagekald af samtykke. Hvis du senere ombestemmer dig vedrørende vores løbende mulighed til at samle ind information fra visse kilder som du allerede har godtaget, kan du ganske enkelt tilbagekalde dit samtykke ved at ændre indstillingerne på "min side". Hvis du gør det, vil naturligvis enkelte tjenester miste funktionalitet. Alternativt kan du tage kontakt med kundeservice.

Sletting af konto. Hvis du af en eller anden grund ønsker at slette din brugerkonto, kan dette gøres ved at logge ind på din kundeprofil via "min side".

Brug af databehandlere

Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke sådan nogle informationer med tredjepart. En tredjepart får kun indsyn i oplysninger hvis det er nødvendig for at udføre bestemte tjenester for os, sådan at vi kan levere vores tjenester til dig. Relevante oplysninger som er nødvendig for at gennemføre handelen deles med betalingspartner og transportør.

Databehandlere er andre selskaber som vi benytter for at behandle personoplysningerne. Det indgås strenge aftaler for at værne informationssikkerheden i sådan nogle tilfalder. Vi benytter os af følgende databehandlere i tilknytning til tjenesten:

Databehandler

Formål

Oplysninger som deles

FIKO AS
fiko.no/

Kontaktcenterløsning for kundeservice, for håndtering af indkommende telefoner, chat og e-mail og sociale media

- Telefonnummer
- E-mail adresse
- Tidspunkt for tidligere kontakt fra samme telefonnummer/e-post adresse
- E-mail historik

Trustpilot Inc
www.trustpilot.com/

Rating af kundeoplevelser

- E-mail adresse
- OrdreID

Criteo
www.criteo.com/

Personlige annoncer på Facebook, Instagram, Google og på forskellige websider.

- Tracking cookies for at spore brukeradfærd.

Emarsys
www.emarsys.com

Sende nyhedsbrev, personlige annoncer på nettet, finde segmenter på kunder som opfylder givet kriterier.

- E-mail adresse
- Kundenavn
- Adresse
- Ordrehistorik
- Kundeadfærd på websiden

Apsis
www.apsis.com/

Sende nyhedsbrev

- E-mail adresse

TradeTracker.com
tradetracker.com

Bloggere bruger tjenesten for at få en "cut" af omsætning genereret fra deres side.

- Ordresummen

Google
www.google.com/analytics/

Overvåge salget I butikken og hvilke kilder kunden kommer fra

- Alle ordre
- Produkter
- Kundeadfærd på websiden
- Tracking af kilde (hvor kunden kommer fra)

Google
adwords.google.com

Annoncer i Googles annoncenetværk

- Ordre
- E-mail adresse

Facebook
www.facebook.com

Annoncer på Facebook

- Kundeadfærd
- E-mail adresse
- Placering
- Ordre

Hotjar Ltd.
www.hotjar.com

Forbedre købeoplevelsen i vores webbutik

- Anonym analyse af kundeadfærd.
Ingen personoplysninger deles.

SiteGainer
sitegainer.com/

A/B testing af vores nettsiden

- Ordre
- Kundeadfærd

KickoffLabs
kickofflabs.com/

Påmelding/samling av e-mail adresser til nyhedsbrev.

- E-mail adresse
- Kundeadfærd
- Hvor kunden kommer fra
- Tidspunkt for sign-up
- ip/mac-adresse

Listagram
www.listagram.com/

Popups

- IP adresse
- E-mail adresse
- Postnr/sted

Recheckit
recheckit.com/

E-Mail med informationer om at man har varer i indkøbskurven, med link til at kunne gennemføre ordren.

- E-mail adresse

RayGun
raygun.com

Håndtering af fejl i vores IT-systemer

- IP adresse
- Email adresse

NewRelic
newrelic.com

Opsyn af ydelsen i vores IT-systemer

- Email adresse

Klager

Tag selvsagt gerne kontakt med os dersom du har spørsmål eller bekymringer til hvordan vi behandler dine personopplysninger! Dersom du mener at vores behandling af personopplysninger bryder med disse regler eller lovgivning om privatlivets fred, herunder gældende lovværk eller personvernforordningen (GDPR), så kan du også klage til Datatilsynet. Du finder information om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets websider: www.datatilsynet.dk.

Med hensyn til grænseoverskridende behandling af personlig data, f.eks. behandling der indeholder behandling i flere lande, har Cocopanda sin hovedvirksomhed i Norge, og den norske tilsynsmyndighed, Datatilsynet, er den ledende statslig myndighed for gruppen i overenstemmelse med persondataforordningen artikel 56. Du kan kontakte tilsynsmyndigheden i din land, dog vil den norske tilsynsmyndighed have ansvar i sagen.

Ændringer

Vi kan måtte ændre informationen om behandling af personoplysninger fra tid til anden, bl.a. som følge af ændringer i websiderne eller vores tjenester, eller dersom det sker ændringer i regelværket om behandling af personoplysninger. Ændres denne informationer, vil vi gøre dig opmærksom på det dersom vi har dine kontaktoplysninger. Ellers vil opdateret information altid findes let tilgængeligt på vores websider.