Om Blivakker
Om Cocopanda.dk

Hvem er vi?

Cocopanda har sin oprindelse i skandinavien. Succeshistorien begyndte i Norge i 2007 med den multi-prisbelønnede online skønhedsbutik BliVakker.no. Vi har siden været ustandselig voksende. Således er vi i øjeblikket til stede i seks europæiske lande: Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Hvem er vi
Cocopanda crowd


I Danmark har vi været repræsenteret med Cocopanda.dk siden 2012 og har et stort udvalg af mærkevarer til kosmetik, hudpleje, hårpleje og styling til konkurrencedygtige priser. Over 900.000 tilfredse Cocopanda kunder taler for dig selv, og vi vil gerne takke hver eneste kunde på dette tidspunkt!
Vi hos Cocopanda lever og elsker skønhed og er drevet af overbevisningen om, at alle mennesker er smukke. Vi ønsker at gøre vores del for at alle kan udtrykke denne skønhed i den grad de ønsker..

Om oss
Warehouse

Hele Cocopanda-teamet er motiveret til at behandle hver enkelt kunde som et eget individ og ønsker å tilbyde alle en god købsoplevelse med et godt udvalg og gode priser. For at kunne garantere dette, jobber vi hele tiden med at optimere vores service og brugervenlighed i webshoppen og løbende udvide vores sortiment. Vi elsker at tilfredsstille vores kunder og sætter stor pris på tilbagemeldinger.

 Har du forslag til forbedringer, produktønsker, ris eller ros, kan du sende en melding til kundeservice via ‘min side’ eller sende mail til [email protected].dk så vil du komme i kontakt med en af vores hyggelige kundebehandlere.

Kundebehandlere
Kundeløftet Kundeløftet
Rask responstid
Effektiv håndtering af dine ordre– og henvendelser
Smarte løsninger
Vi arbejder for at tilbyde dig de bedste løsninger
Fleksibilitet
Du kan kontakte os i flere kanaler
Engagement
Folkelige, med glimt i øjet
Imødekommende
Alle spørgsmål er velkomne. Vi er her for dig!

Cocopanda.dk A/S
CVR-nr.: 34 47 78 41
Selskabet er et registreret aktieselskab
Etableringsår: 2012

Postadresse:
Cocopanda.dk A/S
C/O Bring Danmark
Kongens Kvarter 14
7000 Fredericia
Danmark

Kontaktinformation:
Kontakt Kundeservice under "Min side" er den nemmeste og hurtigste måde at komme i kontakt med os på!
E-mail: [email protected]
Telefon: 38 416 416

Cocopanda er en del af Brandsdal Group: www.brandsdalgroup.com

Hvor køber Cocopanda.dk sine produkter?

Vi køber 85% af vores produkter direkte af autoriseret forhandlere, mens de resterende varer købes via parallelimport.

Import uden direkte aftale med mærke brand kaldes parallelimport og er lige lovligt som det er normalt. Cocopanda.dk har taget turen for dansker som ikke rejser til udlandet for at købe mærkere billigere. Vi køber mærker på samme marked som alle andre danske mærkevarer.

Når vi køber mærker ind er det i hoved sagen to ting som vi har som krav: ægthedsgaranti og holdbarhedsgaranti. Vi ser altid på holdbarhedsdatoen på produkterne så produkter med kort udløbsdato købes ikke.
Denne information får vi når tilbud sendes til os eller når vi besøger vores leverandør. Vi har også kontrakt på "ægthedsgaranti" med alle vores leverandører og det er et krav fra vores side for at vi skal handle med en leverandør. Det indebære at leverandøren må vise os faktura på hvem produkterne er købt hos, at de er købt direkte fra mærkevarer agenten. Præcis som du kan have utur og købe et udgået produkt i en fysisk butik, kan dette også forekomme hos os. Ved disse tilfælder vil vi gerne hvis du kan tage kontakt med kundeservice så vi kan løse problemet.

Vi garanterer vores produkters ægthed og holdbarhed og vi har kontakt med alle vores leverandører for at sikre dette.

Cocopanda.dk er en dansk skønhedsbutik på net. Siden 2012 har Cocopanda.dk sendt næsten 1,2 million produkter ud og har i dag over 350.000 fornøjet kunder. Vi ser frem til at du følger os videre!

Har du andre spørgsmål, må du meget gerne sende en besked til kunderservice via ‘min side’ eller kontakte os på: [email protected]