Om Cocopanda.dk

Cocopanda.dk A/S
CVR-nr.: 34 47 78 41
Selskabet er et registreret aktieselskab
Etableringsår: 2012

Postadresse:
Cocopanda.dk A/S
C/O Bring Danmark
Birkedam 18
6000 Kolding
Danmark

Kontaktinformation:
Kontakt Kundeservice under "Min side" er den nemmeste og hurtigste måde at komme i kontakt med os på!
E-mail: [email protected]
Telefon: 38 416 416

Cocopanda er en del af Brandsdal Group: www.brandsdalgroup.com

Hvor køber Cocopanda.dk sine produkter?

Vi køber over 70% af vores varer direkte fra agenturholdere, mens resterende varer parallelimporteres.

Danmark er medlem af EU, hvilket giver mulighed for parallelimport mellem lande indenfor EU. Dette er for at give en mere rigtig pris til forbrugere på tværs af landegrænserne. EU’s varemærkederektiv art. 7 nr. 2 åbner op for import af alle typer mærkevarer fra EU og mellem EU-landene uafhængigt af om en har agentur eller aftale med ejeren af mærkevaren. Dette er en del af den frie handel af varer og tjenester, som EU-retten varetager.

Import uden egen aftale med mærkevareindehaveren kaldes parallelimport og er lige så lovlig, som det er udbredt. Cocopanda.dk har på mange måder taget rejsen for danskere, som tager til udlandet og køber mærkevarer billigere. Vi køber mærkevarene i samme marked, som de danske mærkevareagenter og tager disse ind i Danmark, for at I, som forbrugere, kan købe mærkevarer til en billigere pris. Vi har lavet en grafisk præsentation som et eksempel på hvordan parallelimport fungerer i stedet for traditionel varegang. Denne forklarer også, hvordan vi kan holde priserne så langt nede.

Hvordan ved jeg, at varene er ægte?

Vi garanterer for ægtheden og holdbarheden af vores produkter. Danmark har strenge love og regler for køb og salg af varer samt bestemmelser, som beskytter forbrugerne. Som køber af et produkt, der er parallelimporteret, har du de samme rettigheder i henhold til lovgivningen, som når du køber varen direkte fra mærkeforhandleren. Sælger kan tilbyde den samme garanti som mærkeforhandleren kan tilbyde, og som forbruger har du den samme garanti og reklamationsret.

Som forbruger er du beskyttet af forbrugerloven, og vil efter denne lovgivning have en omfattende reklamationsret og ret til at kræve ny vare eller pengene tilbage, hvis varen er defekt eller har mangler. Vi har en klar praksis og interne retningslinjer på både det juridiske og det etiske, som kræver, at vi overholder disse regler og tilbyder vores kunder omlevering af varer udover det som følger af loven for at yde vores kunder god service.

 

Har du andre spørgsmål til os, send gerne en henvendelse til vores kundeservice via ”min side” eller send en e-mail til [email protected]