Gå til hovedindhold

1-2 hverdages levering

Fri fragt v/køb over 299/399kr*

+500.000 kunder - Trustpilot 4,8/5

E-Mærket 100% ægthedsgaranti

Unikke fordele kun til medlemmer!

Om Blivakker
Om Cocopanda.dk

Hvem er vi?

Cocopanda har sin oprindelse i skandinavien. Succeshistorien begyndte i Norge i 2007 med den multi-prisbelønnede online skønhedsbutik BliVakker.no. Vi har siden været ustandselig voksende. Således er vi i øjeblikket til stede i fire europæiske lande: Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Hvem er vi
Cocopanda crowd


I Danmark har vi været repræsenteret med Cocopanda.dk siden 2012 og har et stort udvalg af mærkevarer til kosmetik, hudpleje, hårpleje og styling til konkurrencedygtige priser. Over 900.000 tilfredse Cocopanda kunder taler for dig selv, og vi vil gerne takke hver eneste kunde!
Vi hos Cocopanda lever og ånder for skønhed og er drevet af overbevisningen om at alle mennesker er smukke. Vi ønsker at gøre vores del for at alle kan udtrykke denne skønhed i den grad de ønsker.

Om oss
Warehouse

Hele Cocopanda-teamet er motiveret for at behandle hver enkelt kunde som et individ og ønsker at tilbyde alle en god købsoplevelse med et godt udvalg og gode priser. For at kunne garantere dette, arbejder vi fortløbende med at optimere vores service og brugervenlighed i webshoppen og løbende udvide vores sortiment. Vi elsker at tilfredsstille vores kunder og sætter stor pris på feedback.

 Har du forslag til forbedringer, produktønsker, ris eller ros, kan du sende en besked til kundeservice via "Min side" eller sende e-mail til [email protected] så vil du blive sat i kontakt med en af vores imødekommende kundebehandlere.

Kundebehandlere
Kundeløftet Kundeløftet
Rask responstid
Effektiv håndtering af dine ordre– og henvendelser
Smarte løsninger
Vi arbejder for at tilbyde dig de bedste løsninger
Fleksibilitet
Du kan kontakte os i flere kanaler
Engagement
Folkelige, med glimt i øjet
Imødekommende
Alle spørgsmål er velkomne. Vi er her for dig!

Cocopanda.dk A/S
CVR-nr.: 34 47 78 41
Selskabet er et registreret aktieselskab
Etableringsår: 2012

Postadresse:
Cocopanda.dk A/S
C/O Bring Danmark
Kongens Kvarter 14
7000 Fredericia
Danmark

Kontaktinformation:
Kontakt Kundeservice under "Min side" er den nemmeste og hurtigste måde at komme i kontakt med os på!
E-mail: [email protected]
Telefon: 38 416 416

Cocopanda er en del af Brandsdal Group: www.brandsdalgroup.com

Hvor køber Cocopanda.dk sine produkter?

Vi køber 85% af vores produkter direkte af autoriseret forhandlere, mens de resterende varer købes via parallelimport.

Import uden direkte aftale med mærkevaren kaldes parallelimport og er lige lovligt som det er normalt. Cocopanda har taget turen for danskerne, som ikke rejser udenlands, for at købe mærker billigere. Vi køber mærker på samme marked som alle andre danske mærkevareagenter. 

Når vi indkøber produkter, er der hovedsageligt to ting, vi kræver: en garanti for ægthed og garanti for holdbarhed. Vi ser altid på holdbarhedsdatoen på produkterne, vi køber derfor ikke produkter nærtforestående udløbsdato. 
Vi får disse opplysninger fra leverandøren når tilbud sendes til os, eller når vi besøger vores leverandører. Vi har også kontrakt på ægthedsgaranti med alle vores leverandører, og det er et krav fra vores side for at vi skal handle med en leverandør. Det indebærer at leverandøren skal vise os den faktura, hvorfra produkterne er købt og at de er købt direkte fra mærkevareagenten. Præcis som du kan være uheldig at købe et udgået produkt i en fysisk butik, kan dette også ske hos os. I disse tilfælde vil vi gerne have, at du kan tage kontakt med kundeservice så vi kan løse problemet.

Vi garanterer vores produkters ægthed og holdbarhed.

Cocopanda.dk er en norskeiet, dansk skønhedsbutik på net. Siden 2012 har Cocopanda.dk sendt over 3.0 millioner produkter ud og har i dag over 460.000 tilfredse kunder. Vi glæder os til at du følger os videre!

Har du andre spørgsmål, må du meget gerne sende en besked til kunderservice via "Min side" eller kontakte os på: [email protected]

1-2 hverdages levering

Fri fragt v/køb over 299/399kr*

+500.000 kunder - Trustpilot 4,8/5

E-Mærket 100% ægthedsgaranti