Tilbage til Let's talk beauty
Hvordan påføre den perfekte selvbruner?

Sådan får du den perfekte solbrune farve med selvbruner ☀️

Sidst ændret 04-06-2024 15:58:46

Har du lyst til lidt brun farve, men har hverken tid eller tålmodighed til at sole dig? ☀️ Eller ønsker du en frisk og fin glød, men uden solens skadelige UV-stråler? 🤔 Selvbruner er løsningen! 😍 Her fortæller vi dig, hvordan du kan få en perfekt brun farve, sikrere og hurtigere end ved at være i solen i timevis 😌

 

 

10 TIPS TIL PERFEKT SELVBRUNER 💛

Sådan virker selvbruner på huden 🧬

Selvbrunerprodukter er primært baseret på en aktiv ingrediens kaldet dihydroxyacetone (DHA). DHA er et sukkermolekyle, der reagerer med proteinerne i det ydre lag af huden og begynder at mørkne hudoverfladen. Det trænger ikke dybere ind i huden eller absorberes i blodet, hvilket gør det meget sikkert at bruge. Du vil sandsynligvis begynde at se en brun farve udvikle sig inden for få timer efter påføring, eller dagen efter, når DHA har haft tid til at reagere med huden. Brunhedens intensitet afhænger af produktets sammensætning og hvor længe produktet er på huden.

Her har vi samlet de bedste tips til brug af selvbruner, der hjælper selv begyndere med at opnå det bedst mulige resultat! 🌞🏝️

 

1.     Forberedelse er nøglen 💫

Før du bruger et selvbruner, skal du sørge for en grundig rens og skrub af huden. I denne fase kan du også barbere dig, hvis du ønsker det. Her fjernes døde hudceller og tør hud, hvilket sikrer en jævn og naturlig brun farve.

Til at forberede huden anbefaler vi blandt andet den dejligt duftende Sol de Janeiro Bum Bum Body Scrub, den populære Tree Hut Shea Suger Scrub eller den intensivt fugtgivende Ida Warg Beauty Intense Nutrition Sugar Scrub.

 

Förbered huden

 

2.     Undgå ujævn brun farve

Efter du har skrubbet huden, påfør en god bodylotion over hele kroppen🧴 Lige før du påfører selvbruneren, påfør et tyndt lag af fugtighedscreme på håndfladerne, fodsålerne og andre ekstra tørre områder (f.eks. albuerne og knæene). Dette hjælper med at forhindre pletter i disse områder. Ingen ønsker sig orange hænder eller fødder!

Vi kan anbefale favoritter som:

💛 Bedst sælgeren Biotherm Lait Corporel Body Milk

💛 Velduftende Lancôme Nutrix Royal Body

💛 Økologiske Weleda Skin Food 

Undvik fläckar

 

3.     Påfør selvbruner korrekt 🫶

Brug en brun handske eller en applikator beregnet til påføring af selvbruner. Dette bidrager til et jævnt slutresultat og undgår misfarvning på hænderne.

Cocopanda-teamets favoritter til påføring af selvbruner:

🧤 St.Tropez Dual Sided Velvet Luze Tan Mitt

🧤 Vita Liberata Tanning Body Brush

🧤 The Fox Tan Luxe Velvet Tanning Mitt

En anden storfavorit er b.tan We've Got Your Back Tan Mitt som er perfekt, når du skal påføre selvbruner på ryggen 🤩

Applikator

 

4.     Tålmodighed betaler sig ⏳

Påfør selvbruner i små mængder og i flere lag om nødvendigt. Bøj knæene og albuerne, så huden strammes for at undgå et striberesultat. Start i midterdelen af kroppen og blend ud mod anklerne og håndleddene.

 

5.     Tag hensyn til særligt tørre hudområder

Undgå direkte påføring af selvbruner på særligt tørre områder som knæ og albuer. Påfør produktet først andre steder og brug applikatorhandsken med resterende produkt forsigtigt på de tørre områder. Det er ikke nødvendigt at tilføje mere produkt på applikatoren, før du påfører selvbruner på disse områder.

 

6.     Skum eller creme? 🤔

Vælg en selvbruner efter dine præferencer. Skum tørrer hurtigere, mens creme-produkter passer særligt godt om vinteren og til dem med tør hud.

Hvis du endnu ikke har en favorit, kan vi anbefale disse:

🌞 Vita Liberata Tinted Tanning Mousse, specielt egnet til lys hud

🌞 Vegansk Ida Warg Instant Self Tanning Mousse Medium Dark

🌞 Dybt fugtgivende The Fox Tan Dark Tropical Self-Tan Creme

🌞 Tidsbesparende St.Tropez Express Bronzing Mousse

🌞 Lancaster Sun 365 Instant Self Tan Self Tanning Jelly Golden Tan Body, som giver øjeblikkelig solkysset farve.

 

 

7.     Forskellige produkter til ansigt og krop 💛

Huden på kroppen er forskellig fra huden i ansigtet, og derfor har de også forskellige behov. Brug et selvbrunerprodukter lavet til ansigtet for at undgå hudirritation og problemer.

Der findes mange alternativer, her er vores anbefalinger:

🌞 Økonomisk favoritt: Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Drops

🌞 Plejende natmaske: Bondi Sands Pure Sleep Mask

🌞 Populær favorit: Clarins Self Tan Radiance-Plus Golden Glow Booster Face

🌞 Fugtgivende og hurtigtørrende: Ida Warg Luxurious Face Mousse

🌞 Opfriskende og gradvis selvbrunende primer: Ole Henriksen Truth Banana Bright Sun-Kissed Face Primer

 

 

8.     Lad produktet tørre ordentligt 👗

Lad selvbruningsproduktet tørre ordentligt, før du klæder dig på, så det ikke smitter af på tøjet eller sengetøjet, og for at sikre en jævn finish.

9.     Sidste touch ✨

Afslut påføringen af selvbruner ved forsigtigt at tørre knoer, albuer og knæ med en fugtig klud eller ren makeupbørste. Dette fjerner eventuelle overskydende produktrester og jævner resultatet ud for et naturligt udseende.

 

10.  Vedligeholdelse 😇

Giv huden fugt med en bodylotion og en mild eksfolierende scrub for at holde brunfarven jævn og sikre, at den falmer pænt.

Ekstra tips! Sådan fjerner du selvbruner fra huden:

Ønsker du at fjerne selvbruner eller forberede huden til ny påføring, kan du bruge en kropsskrub eller en eksfolieringshandske og forsigtigt massere huden. Eksfoliering hjælper med at fjerne det øverste lag af farvet hud og mindsker selvbruningens brune farve. Ønsker du at fjerne selvbruningen helt, kan du bruge en selvbruningsfjerner. Disse produkter er specielt designet til at fjerne rester af selvbruning. Følg altid instruktionerne på produktet.

Nu ved du, hvordan du nemt og sikkert kan opnå en fantastisk brun farve ved hjælp af selvbruner! 😍 Find din favorit blandt vores brede udvalg og nyd en flot glød og brun farve året rundt! 🌟

Psst... Husk, at selvbruningsprodukter ikke indeholder solbeskyttelse, og den brune farve giver ingen beskyttelse mod farlige UV-stråler. Brug derfor en god solcreme hver gang, du er ude i solen.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige solcreme, kan du kigge på vores fantastiske solbeskyttelsesguide her.