Tilbage til Let's talk beauty
styrk-og-reparer-dit-hr-med-professionel-hrpl

Styrk og reparer dit hår med professionel hårpleje. Sig farvel til livløst hår! 👋

Sidst ændret 02-05-2024 13:09:19

Mange i Norden kan opleve, at håret bliver slidt på grund af varmestyling, kemiske behandlinger og klimatiske forhold. Med korrekt pleje kan du beskytte håret mod slid og skade. Disse 5 udvalgte produkter reparerer alle typer af beskadiget hår, så håret fremstår sundt. Find dit redningsprodukt her!

 

Kérastase Genesis serum: Behandl alle typer hårtab

Alle gennemgår perioder i livet, hvor de oplever øget hårtab. Genesis tilbyder den højkvalitetspleje, dit hår har brug for for at bekæmpe disse problemer. Lad en dobbeltvirkende behandling effektivt bekæmpe to typer hårtab: knækkede hårstrå og svækkelse ved roden. Ved at styrke hårstråene bliver de mere modstandsdygtige. Dette reducerer risikoen for hårtab, samtidig med at dit hår får den næring og pleje, det fortjener.

Kérastase Genesis Serum Kérastase Genesis Bundle

 

Hårtab

Se hele Genesis-serien her

 

Redken Acidic Bonding Concentrate: Reparerer og styrker alle typer skadet hår

Beskadiget hår har brug for fugt og intensiv næring i dybden. Acidic Bonding Concentrate er en pH-balancerende serie, udviklet af specialister og skabt til dig med behandlede hår, der har brug for reparation. Den lave pH-værdi hjælper med at modvirke negative effekter af hårfarvning og varmestyling. Perfekt til dig med farvet hår eller som ofte glatter, krøller eller føntørrer håret. Oplev øjeblikkeligt følelsen af stærkere og blødere hår.

Acidic Bonding Concentrate Leave-In Treatment Acidic Bonding Concentration Hydration

Redken ABC

Køb Acidic Bonding Concentrate her

 

Redken Extreme Anti-Snap: Genopbyg slidte spidser

Beskadiget hår er et af de mest almindelige hårproblemer. Det kan være alt fra knækkede hårstrå til tørhed og splittede spidser. Men der findes en løsning. Redken Extreme Anti-Snap med aminosyrer arbejder intensivt på at genopbygge, styrke og revitalisere håret, især i de svageste områder. Giv dit hår styrken til at overvinde skader.

Extreme  Anti-Snap Treatmen Extreme Protocol Anti-breakage For Damaged Hair

Se alt fra Redken Extreme her

 

Tips fra vores frisør Kristine ⭐️

Kérastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant Scalp Serum

  • Et styrkende serum til daglig brug. Modvirker hårtab som følge af både hårbrud og svage rødder. Styrker hårfibrene samtidig med at det plejer både hår og hovedbund!

Acidic Bonding Concentrate Leave In Treatment

  • Redkens mest koncentrerede alt-i-et produkt, der plejer håret indefra og ud. Beskytter, styrker og reparerer skadet, tørt og overbehandlet hår. Det er varmebeskyttende, tæmmer krus og bevarer hårfarven og glansen. Til alle hårtyper og teksturer ✨

Redken Extreme Anti-Snap Treatment

  • Styrk håret ved at tilføre proteiner og ceramider til beskadigede områder. Antisnap er en effektiv leave-in behandling, der genopbygger hårets styrke og modvirker knækkede og splittede spidser i et slidt, tørt og skadet/behandlet hår. Varme-beskyttende. Min favorit i flere år!

L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular Rinse-off Serum

  • Inspireret af hudplejeserum trænger dette serum længere ind i håret for at genopbygge hårets molekyler. Gendanner hårets styrke, elasticitet og bevægelse. Til alle hårtyper og alle typer skader.

Matrix Miracle Creator

  • Et 20-i-1 multi-tasking produkt! Her får du det meste i en og samme spray. Varme-beskyttelse, fugt, glans, anti-frizz, forhindrer knækkede spidser ved børstning og gør håret klar til styling. Et must-have for alle hårtyper!

 

 

L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular Rinse-off Serum: Styrk håret i dybden

Når håret bliver beskadiget, ødelægges dets molekylære struktur, der består af peptider. Håret knækker, bliver mindre elastisk og ser livløst ud. Absolut Repair Molecular indeholder peptider og aminosyrer, der er små nok til at trænge ind i hårfibrene og reparere i dybden. L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular er udviklet sammen med eksperter og giver dig de ønskede resultater. Reparerer og genopbygger i dybden.

Absolut Repair Molecular  Rinse-off Serum Repair Molecular Shampoo, Rinse-Out Serum and Leave-In

Se produkterne fra L'Oréal Professionnel her

 

 

Matrix Miracle Creator: Alsidig leave-in-behandling

Giv håret glans, bekæmp splittede spidser og forbered det til styling. Miracle Creator er en ægte helt for håret og passer til alle hårtyper og teksturer. Oplever du knuder og filtret hår? Gør håret nemt at rede ud! Vil du beskytte håret mod varme fra stylingværktøjer? Så redder denne varmebeskyttende spray dig! Et must for dig, der ønsker en højt ydende alt-i-et-produkt.

Total Results  Miracle Creator Spray Matrix Unbreak My Blonde Shampoo, Conditioner and Miracle Creator Spray

 

Shop Matrix her